Jan Vink

bioloog, film en tv maker, begon als presentator/redacteur van het wetenschapsmagazine 'Horizon'. Hij werkte daarna als regisseur/producer en eindredacteur bij een groot aantal tv programma's rond weten-schap en samenleving. Hij was één van de founding fathers van ‘Het Klokhuis’ en verdiende zijn sporen met het initiëren en maken van vele informatieve tv programma’s.

Jan deed verkennend onderzoek met betrekking tot communicatie via film en televisie en is een veelgevraagd gastdocent aan universiteiten en hogescholen. Zijn films en tv programma's werden bekroond met diverse prijzen in binnen- en buitenland. Tegenwoordig geeft hij workshops en trainingen op het gebied van storytelling, eindredactie, formatontwikkeling en journalistiek tv maken.

Deelnemers aan zijn trainingen omschrijven die als boeiend en inspirerend.

www.scienceproductions.nl

Jan Vink Trainer

Trainingen Jan Vink:

Training storytelling in tekst en beeld:

Tik 'storytelling' in bij Google en je krijgt miljoenen hits. Het lijkt erop of de hele wereld er opeens mee bezig is. Niet alleen kranten, omroepen en filmproducenten zijn op zoek naar storytellers, maar ook allerlei bedrijven, onderwijsinstellingen, overheidsorganisaties en politieke partijen.

Waar komt die behoefte aan goede verhalen opeens vandaan en wat betekent dat voor iemand die een bood-schap wil overbrengen.

Tijdens de training leer je waar een goed verhaal aan moet voldoen en hoe je zelf zo'n verhaal kunt maken. In tekst, foto's, filmbeelden, of een combinatie daarvan. Samen analyseren we succesvolle verhalen en ontdek-ken de oorzaak van dat succes. We kijken naar klassieke en nieuwe manieren om een verhaal te vertellen en experimenteren daar zelf ook mee.

Hoewel de techniek ruimschoots aan bod komt, is deze training beslist geen stapeltje tips and tricks. Integen-deel, we gaan een stap verder. Samen ontdekken we dat je finding the story misschien wel de belangrijkste stap bij het maken van een verhaal zou kunnen noemen. Wat is het verhaal dat je zou willen vertellen, en aan wie?

Met een rijkdom aan voorbeelden en spannende oefeningen, is deze training een avontuur voor de deelne-mers, die zoals iemand opmerkte, met een hoofd vol ideeën naar huis zullen gaan.

Vraag informatie aan over de trainingen van Jan Vink

Naam(*)
Vul uw naam in

Telefoon
Ongeldige invoer

E-mail(*)
Onjuist e-mail adres.

Bericht(*)
Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

e-max.it: your social media marketing partner
Naar boven