Wijnand van Velzen Trainer

Wijnand van Velzen

is een mediaprofessional, ontwikkelaar en docent/trainer van competentie gerichte scholing voor professionals werkzaam in de mediasector en voor docenten en studenten van het middelbaar- en hoger beroepsonderwijs.

Voor het onderwijs doe ik onderzoek naar en ontwerp onderwijsprogramma's over het gebruik van media, storytelling en journalistiek. Ook hier is convergentie tussen de verschillende informatiedragers het doel, maar niet vanzelfsprekend. Een filmpje kan heel illustratief en verhelderend zijn, maar vaak is een goed geschreven stuk zeker zo effectief. Hoe zit dat? Wat is de kracht van de verschillende media?

Veel organisaties en bedrijven willen bij informatieoverdracht en communicatie cross-platform gebruik maken van tekst, video en audio in hun uitingen, vooral op internet. Wat is de zeggingskracht van de verschillende media en hoe communiceren ze in combinatie het sterkst? Voor media professionals ontwikkel ik competentie gerichte maatwerktrainingen op het gebied van storytelling, camera journalistiek, belichting, montage, en interview.

Training van Wijnand van Velzen

Visual report

We hebben tegenwoordig fotocamera’s en smartphones die HD video opnemen. Het resultaat publiceren we in een handomdraai via WIFI. We raken steeds meer overtuigd van de kracht van een filmpje… zoals het spreekwoord zegt: 'Een beeld zegt meer dan duizend woorden' en een interessant videoverslag met zijn informatiegelaagdheid in beeld en geluid kan een verhaal vanuit vele invalshoeken brengen. Echter, een goed verhaal “visueel” maken in een script en een filmpje produceren blijkt niet eenvoudig. Ondanks alle goede bedoelingen en hard werken is het toch vaak niet wat je in gedachten had. Deze training geeft de theoretische achtergrond en praktische vaardigheid om korte video-items te produceren.

Vraag informatie aan over de training van Wijnand van Velzen

Naam(*)
Vul uw naam in

Telefoon
Ongeldige invoer

E-mail(*)
Onjuist e-mail adres.

Bericht(*)
Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

e-max.it: your social media marketing partner
Naar boven