katinka over

 

Met inmiddels ruim acht jaar ervaring op het gebied van training specifiek voor de media, en sinds 1991 werkzaam als maker van av-producties voor omroeporganisaties, NGO's, bedrijven en ministeries mag ik mezelf best ter zake kundig noemen. Liever heb ik eigenlijk nog dat jij dat doet!

Kundigheid en expertise zit wat mij betreft niet alleen in theorie, maar vooral ook door met je kuiten in het bluswater te blijven staan.
Om trainers en trainingen goed te kunnen beoordelen heb ik zelf een trainersopleiding gedaan en "voor de klas gestaan". Als ik een team of project leid dan ben ik "meewerkend voorman". Op die manier weet ik precies wat er speelt.
Als ik content maak grijp ik terug op jarenlange ervaring als maker van succesvolle, educatieve, programma's. Daarnaast hou ik mijzelf continu op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen op dit vlak.
Dit alles maakt dat ik weet waar ik over praat vanuit persoonlijke ervaring. Mijn adviezen zijn altijd gebaseerd op de (vaak weerbarstige) werkelijkheid en niet alleen op fraaie theorieën.

enthousiast, eerlijk, creatief, adrem, sociaal...

tagcloud

Als ik mezelf in één woord zou moeten omschrijven zou dat “bruggenbouwer” zijn. Ik vind namelijk niks zo fijn als mensen, organisaties, gedachten en/of producten met elkaar verbinden opdat iedereen er profijt van heeft.

Dat deed en doe ik als programmamaker, teamsamensteller bij een publieke omroep, eigenaar van mijn eigen productiebedrijf, projectmanager, schrijver van ‘n jeugdboek, trainer en als trainingsbemiddelaar. Tijdens het bouwen van bruggen tackle ik graag problemen en kom ik snel met concrete oplossingen.
Ik ben blij dat ik in het Trainersburo alle karaktereigenschappen in bovenstaande tagcloud dagelijks kan inzetten.

Je mag van mij dus het allerbeste verwachten, dat doe ik namelijk ook.

handtekening
e-max.it: your social media marketing partner
Naar boven