Caroline van Dijk

Caroline van Dijk Coach

brengt met ruim 25 jaar ervaring in televisie productie en productie management in haar coaching en training een energieke en doelgerichte no-nonsense aanpak mee. Gefascineerd door de impact van persoonlijk leiderschap op je leven, je werk en je omgeving, startte ze in 2014 haar bedrijf ‘Direct Yourself’. Ze is o.a. getraind door het Coaches Training Institute en helpt mensen uit de media, maar ook daarbuiten, bij het zelf regie nemen over hun leven en toekomst.

Marc Geerts

Marc Geerts Coach

is al ruim 20 jaar actief als coach. De coaching is sterk persoonlijk en richt zich vooral op ontwikkeling. Dit veelal met als handvat de situatie binnen de organisatie waar de betreffende persoon werkzaam is. Door middel van een intake gesprek worden ontwikkelpunten vastgesteld. In een kort ontwikkeltraject geeft Marc in een één op één contact handreikingen op specifieke thema’s die vooraf zijn vastgesteld. Zijn stijl kan confronterend zijn, maar altijd op een plezierige wijze.

Mia Plu

Mia Plu - Coach

heeft ruim 10 jaar ervaring in het begeleiden, coachen en trainen van mensen binnen en buiten de media. Ervaringsdeskundig is zij, met haar ruime media-ervaring, in het begeleiden en coachen van artiesten en presentatoren. Zij vervulde ruim 25 jaar bij de publieke omroep uiteenlopende inhoudelijke en organisatorische functies als productieleider, samensteller en eindredacteur van diverse televisie programma's. Zij heeft o.a. het presentatorenbeleid van de AVRO vorm gegeven, waarin zij directie en management adviseerde.

Naar boven