Caroline van Dijk Coach

Caroline van Dijk

brengt met ruim 25 jaar ervaring in televisie productie en productie management in haar coaching en training een energieke en doelgerichte no-nonsense aanpak mee. Gefascineerd door de impact van persoonlijk leiderschap op je leven, je werk en je omgeving, startte ze in 2014 haar bedrijf ‘Direct Yourself’. Ze is o.a. getraind door het Coaches Training Institute en helpt mensen uit de media, maar ook daarbuiten, bij het zelf regie nemen over hun leven en toekomst.

Zodra je weet wat belangrijk voor je is, waar je blij van wordt en je je kwaliteiten kent, kun je gerichte stappen zetten om je doelen te bereiken. In de coaching- sessies ga je deze samen met Caroline (her)ontdekken. Je werkt aan het vergroten van je zelfbewustzijn. Je kunt je immers pas ontwikkelen wanneer je je startpunt kent.

De coaching is tevens gericht op de ontwikkeling van je persoonlijke effectiviteit. Hoe zorg je dat jouw benadering en aanpak een positief effect heeft op je leven en dat je je doelen bereikt? Hoe geef je richting aan je gedrag, opdat je het beste haalt uit jouw relaties en de samenwerking met anderen? Ook werken we aan hoe jij je in het dagelijks leven presenteert: kom je over zoals je wilt zijn?

Caroline coacht o.a. producers, (eind)redacteuren, samenstellers, en presentatoren. Maar ook mensen buiten de media zijn dus meer dan welkom!

“Spring met de juiste mindset op je regisseursstoel. Moet je eens zien wat voor impact je dan óók op anderen hebt!”, aldus Caroline.

Meer informatie over Caroline van Dijk op Direct Yourself

Vraag informatie aan over de coaching van Caroline van Dijk

Naam(*)
Vul uw naam in

Telefoon
Ongeldige invoer

E-mail(*)
Onjuist e-mail adres.

Bericht(*)
Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

e-max.it: your social media marketing partner
Naar boven