Katinka Wals

Katinka Wals Trainer

is naast ontwikkelaar en producent van e-learning een bevlogen trainer op het gebied van Business storytelling. Hoe vertel je als organisatie of bedrijf je verhaal zodanig dat je zowel intern als extern mensen raakt en betrekt bij je merk. Hoe bouw je middels storytelling aan een sterker merk en welke middelen en kanalen zet je hierbij in?

Mireille van der Werff

Mireille van der Werff Trainer

is een ervaren trainer als het gaat om journalistieke vaardigheden. Bureauredactie, tekstschrijven, lastige gasten produceren maar ook radioregie en format-ontwikkeling zit in haar portfolio. Ze werkt al ruim 20 jaar als regisseur en (eind-)redacteur voor de verschillende publieke omroepen. Op dit moment werkt ze met name voor de programma's op radio 1.

Machteld Kooij

Machteld Kooij Trainer

presentatietrainer/coach, ook wel ‘Het Geheime Wapen van Hilversum’. “Menselijk, kritisch, eerlijk… maar een heel fijn persoon”, zei een journaallezer laatst over Machteld. Na een intensieve training. - *alert: al haar trainingen zijn intensief!- Machteld tilt presentatoren en sprekers op, en geeft ze duwtjes in de goede richting.

Dominique van Dam

Dominique van Dam - Trainer

is communicatiespecialist, journalist, antropoloog, coach én een multimediaal, crossmediaal dier. Ze heeft skills in het opzetten van sociale media accounts, community management, communicatiestrategieën opzetten én uitvoeren, dialoogmanagement, conceptontwikkeling en een gedegen achtergrond als het gaat om alles wat te maken heeft met ‘vragen stellen’ en ‘nieuwsgierigheid’.

Maritte Braspenning

Maritte Braspenning Trainer

geeft al vijftien jaar presentatie- en mediatraining; aan politici, leden van de raad van bestuur en perswoordvoerders. Daarnaast adviseert en begeleidt zij tal van bedrijven en instellingen bij hun mediabeleid. Productpresentaties en crisiscommunicatie zijn haar specialiteit. Talloze captains of industry heeft ze begeleid in hun gang naar krant, radio of televisie. Veel interviews in dag- en weekbladen, of voor actualiteitenrubrieken op radio en televisie zijn mede door haar voorbereid.

Bart Nelissen

Bart Nelissen Trainer

is vanaf 1985 werkzaam in de AV/TV-wereld en heeft een gevarieerde en up to date cv: camera, licht, geluid, montage, produceren. De meeste ervaring heeft hij als programmamaker met scenario en regie. Bart geeft trainingen in de basale inhoudelijke en technische vaardigheden die nodig zijn om een goed programma te maken - van briefing tot oplevering. Zijn specialisme is ‘complexe onderwerpen via AV-media toegankelijk maken’. 

Elvira van Noort

Elvira Noort - Trainer

is een manusje-van-alles-met-een-mastertitel, op het gebied van online journalistiek. Trainingen in social media - van het opzetten en beheren van professionele accounts tot research en het maken van een strategie - community management, webteksten schrijven, WordPress bloggen, multimediaal publiceren, crossmediaal denken - kom maar op!

Rob Prass

Rob Prass Trainer

studeerde ooit geschiedenis en behaalde in 1998 zijn Master Multimedia op de HKU. Hij is eigenaar ‘Creative Campfire; de kracht van het verhaal’ en hij richt zich met zijn trainingen op storytelling, of dat nou corporate- is of transmedia storytelling. Sinds de jaren 90 is Rob vooral actief met de “nieuwe media” en daar valt iedere dag weer wat nieuws te leren en te doceren.

Peter Brinkman

Peter Brinkman Trainer

is als videojournalist gepokt en gemazeld. Hij startte zijn carrière als verslaggever bij TV Rijnmond. Als eindredacteur van het eerste uur is hij mede verantwoordelijk voor het succes van “Hart van Nederland”. Inmiddels heeft Peter alweer enige jaren zijn eigen productiebedrijf Karakter.tv

Caroline van Dijk

Caroline van Dijk Trainer

brengt met ruim 25 jaar ervaring in televisie productie en productie management in haar coaching en training een energieke en doelgerichte no-nonsense aanpak mee. Gefascineerd door de impact van persoonlijk leiderschap op je leven, je werk en je omgeving, startte ze in 2014 haar bedrijf ‘Direct Yourself’. Ze is o.a. getraind door het Coaches Training Institute en helpt mensen uit de media, maar ook daarbuiten, bij het zelf regie nemen over hun leven en toekomst.

Abi Daruvalla

Abi Daruvalla Trainer

heeft een passie voor training, cross-border communicatie en de media. Ze combineert deze drie passies in haar werk als internationale trainer voor bedrijven, organisaties, ngo’s en journalisten. Daarbij heeft ze talloze trainingen gegeven aan communicatie professionals en journalisten in (en uit) verscheidene landen - van Finland tot China, en van Moldavië tot Zambia.

Marc Geerts

Marc Geerts Trainer

is een zeer ervaren trainer-coach, interim-manager en adviseur met managementervaring. Zijn aanpak is altijd gericht op ‘resultaten halen met mensen’ en de harde en zachte kant van de organisatie effectief te verbinden. Een inspirerende professional, confronterend op een plezierige wijze. Toonaangevend en specialist op het vlak van Creatief Leiderschap.

Ruud Hendriks

Ruud Hendriks - Trainer

is geen goeroe. En wil dat ook niet zijn. Heeft 'de wijsheid' niet in pacht, wél geduld, scherpte, dienstbaarheid en doorzettingsvermogen. Is verhalenveelvraat. Richt zich als trainer op de stimulans van iemands visie, persoonlijke invalshoek, smaak en stijl. Gelooft er heilig in dat de schrijver torenhoog bóven de theorie staat. Hekelt het omgekeerde. Is bijna non-stop in de weer met media, en media-trends.

Jonathan Groubert

Jonathan Groubert Trainer

Het is een weinig bekend maar des te interessanter feit dat Jonathan Groubert de meest succesvolle radiopresentator van Nederland is. Als gastheer en hoofdproducent van “The State We’re In” stond hij aan de wieg van het meest beluisterde, meest bekroonde radioprogramma geproduceerd op Nederlandse bodem. Het werd uitgezonden in de VS, Canada, Australië en Ierland via de Wereldomroep.

Jan van Vegchel

Jan van Vegchel

Jan van Vegchel heeft meer dan dertig jaar journalistieke praktijkervaring, zowel in print als in audiovisuele media, variërend van verslaggever te velde tot hoofdredacteur van een regionale omroep. Momenteel is Van Vegchel manager redactionele bedrijfsvoering van RTV Rijnmond. Gebaseerd op die ruime praktijkervaring schreef Van Vegchel mee aan de NVJ-uitgave ‘Journalist en recht, de praktijk belicht’ en is hij docent aan de opleidingen journalistiek en communicatie van de Christelijke Hogeschool Ede (CHE).

Naar boven