Vraag informatie aan over e-learning:

Naam(*)
Vul uw naam in

Telefoon
Ongeldige invoer

E-mail(*)
Onjuist e-mail adres.

Bericht(*)
Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

E-learning is al lang geen modegril meer. Het is een uiterst effectieve manier om medewerkers mee te nemen in nieuwe skills, doelen en ambities. Natuurlijk met vakgerichte training , maar ook door nieuwe inzichten te bieden of door het bespreekbaar maken van ingewikkelde onderwerpen. Niet alleen medewerkers zijn hierbij gebaat maar ook doelgroepen als klanten, patiënten, migranten en laaggeletterden.

Deelnemers bekijken de video en interacteren met de leerstof in hun eigen omgeving, in hun eigen tempo, meetbaar en toetsbaar. Video e-learning is in te zetten bij het

  • scholen van (nieuwe) medewerkers
  • informeren over nieuwe producten en processen
  • enthousiasmeren voor diverse onderwerpen
  • bespreekbaar maken van moeilijke onderwerpen

De vorm om video e-learning in te maken is nét zo divers als de formats die gekozen kunnen worden voor televisieprogramma’s. Zo maken we momenteel een interne quiz voor de NOS, produceren we een 1-camera reportage op locatie over verslaggeving bij chemische branden, maken we een studioprogramma met tafelgespreken over de AVG en ontwikkelen we een learning in Virtual Reality voor een grote beveiliger. Vanuit onze achtergrond in het maken van mooie en aansprekende televisieprogramma’s kiezen wij een net iets andere insteek voor de productie van online learning. Uiteraard moet het onderwijskundig honderd procent kloppen. Naast onze eigen ervaring hierin werken wij met diverse freelance onderwijskundigen, maar moet het vooral een feestje zijn om naar te kijken door goede presentatie, prachtig gefilmde beelden, een pakkend montageritme, perfect audio. En dát is precies wat wij maken.

pdfBekijk of download hier het stappenplan1.09 MB

http://academie.trainersburo.nl

e-max.it: your social media marketing partner
Naar boven